Vizit Travel Services

Naše podjetje ponuja izbor potovalnih storitev in posluje iz Ljubljane, glavnega mesta Slovenije. Naš cilj je, da vam zagotovimo brezskrbno in kakovostno potovalno izkušnjo. Prizadevali si bomo izpolniti vsako vašo željo.

PREVOZI IZ LETALIŠČ

Ponujamo vam zasebne prevoze z letališča Ljubljana in vseh bližnjih letališč s standardnimi, poslovnimi in luksuznimi avtomobili ter enoprostorci. Z našimi izbranimi izvajalci lahko uredimo tudi prevoz večjih skupin z avtobusi.

NAJEM OSEBNEGA VOZNIKA

Ko ste v Sloveniji in želite na potovanje podaljšati v druge bližnje države ali imate sestanek s poslovnim partnerjem ali želite samo obiskati in raziskati nekatere slovenske turistične točke, kontaktirajte nas. Izbirate lahko med prevozom od vrat do vrat, polovičnimi ali celodnevnimi izleti in najemom avtomobila z voznikom.

VOZNI PARK

Naš vozni park združuje avtomobile in večja vozila različnih razredov, ki ustrezajo vašim potrebam. Prosimo, pošljite nam povpraševanje o vaših načrtih in dali vam bomo ustrezen predlog glede vrsto in znamko vozila.

CENIK

Vse naše cene vključujejo DDV in so zelo konkurenčne. Pošljite nam povpraševanje za tisto, kar potrebujete, mi pa vam bomo odgovorili po najboljši ceni, ki jo lahko dobite v Sloveniji.

SLEDITE NAM NA INSTAGRAMU!

@VIZITTOURS

Kaj o nas menijo drugi na tripadvisor