PREVOZI DO LETALISC

Najboljša izbira za odhod ali prihod v Slovenijo je letalisce Brnik, zaradi svoje bližine. Vendar se pogosto zaplete pri letalskih povezavah, ki so z okoliških letalisc, kot so Zagreb, Trst, Benetke itn. boljše

SEND INQUIRY NOW

Ponujamo vam individualne prevoze na vsa bližnja letalisca. Prevoze opravljajo naši izkušeni in zanesljivi vozniki z osebnimi in kombiniranimi vozili standardnega ter poslovnega razreda

Ljubljana Airport

Zanesljive transferje z letalisca Ljubljana do sredisca Ljubljane. Letalisce Ljubljana (znano tudi kot letalisce Brnik) se nahaja 28 km severno od sredisca Ljubljane. Zaradi bližine je zelo priljubljen za turiste.

Zagreb Airport

Zanesljive transferje z letalisca Zagreb (ZAG) do centra Ljubljane. Letalisce Zagreb se nahaja 20 km izven mesta Zagreba, ki je glavno mesto Hrvaške. Prevoz iz Ljubljajne na zagrebško letalisce vam bo vzel približno dve uri, vkljucno s cakalno dobo na slovensko – hrvaški meji (v poletnem casu bi lahko bil še dlje).

Trieste Airport

Zanesljive transferje iz letalisca Trst v središ?e Ljubljane. Trško letalisce se nahaja 40 km izven mesta Trst in 130 km od glavnega mesta Slovenije. Povprecni cas prestopa iz Ljubljane na tržaško letalisce je 1,5 ure.

Venice Airport

Zanesljivi transferji iz letalisca v Benetkah (letalisce Marco Polo) do sredisca Ljubljane. Benetke vam ponujajo dve letalisci – Marco Polo in Treviso. Prvi je mednarodno letalisce, drugi pa ima niz nizkocenovnih letov iz cele Evrope.

Budapest Airport

Zanesljivi transferji iz letalisca Budimpešta do sredisca Ljubljane. Mesto Budimpešta je glavno mesto Madžarske in deveto najvecje mesto v EU. Njegovo prebivalstvo je blizu dva milijona ljudi, kar je enako celotnemu prebivalstvu Slovenije.

Vienna Airport

Zanesljiv prevoz z letalisca Dunaj do sredisca Ljubljane. Dunajsko mesto je glavno mesto Avstrije in je tudi politicno, kulturno in gospodarsko sredisce. Tu lahko najdete res bogato kulturno dediscino – Mozart, Beethoven in Schubert so le tri velika imena, ki so pomagala pri tej veliki zapuscini.

Izpolnite kontaktni obrazec in posljite povprasevanje


    Return JourneyJust One Way    StandardBusinessVIP


    [thankyou]

    Kaj drugi menijo o nas na tripadvisor